Group

Mendola Group s-a format pe parcursul celor 12 ani de activitate pe structura actuală de business.

Mendola Group îmbină şi oferă o “umbrelă” echipelor specializate din grup, sprijină şi asigură colaborarea, respectiv dezvoltarea profesională şi nu în ultimul rând, ajută la îmbunătăţirea “experienței” Mendola Group pe care o au partenerii noştri comerciali.
Membrii Mendola Group

Logo-MendolaPro_landscape_209px

Mendola_descr

Mendola Pro iși desfășoară activitatea în domeniul decorațiunilor interioare. Se adresează clientelei interesate de ceramică, porțelan, articole decorative, tablouri, articole de bucătărie şi multe altele.

Ornamentele din sortimentație pot completa și înfrumuseța orice încăpere a casei, iar seturile de farfurii și cești fac ca evenimentele din viața fiecăruia dintre noi să devină și mai deosebite.
Produsele de decor pot deveni cadouri ideale pentru orice ocazie specială.
Firma Mendola Pro asigură astfel cele mai noi și la modă produse de decor. Clienții pot fi siguri că indiferent de eveniment, sezon sau ambianță, Mendola Pro le poate furniza produsele cele mai potrivite la cel mai bun raport calitate-preț.

Mai multe detalii accesând pagina de web: www.mendolapro.ro

 

Logo-Decocenter_209

Decocenter_descr

Deco Center, membru al Grupului Mendola, este o companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniul furnizării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România, timp în care a reușit să devină cel mai mare distribuitor de metraje din țară. Acordând importanță îmbunătățirii gamei de sortimente (atât calitativ cât și cantitativ) gama bogată de perdele și draperii este completată și cu articole textile pentru dormitor, living, baie și bucatarie drept răspuns exigențelor pieții.
Întotdeauna cu un pas înaintea pieței, Deco Center aduce ultimele tendințe în materie de decorațiuni și colecții noi la fiecare jumătate de an, conform trendului de pe piața internațională. Datoria firmei față de parteneri este de a-i informa cu privire la tot ceea ce este nou, culorile și formele cele mai potrivite, ultimele tehnologii, de  a le oferi alternative la stilurile existente și de a-i menține mereu în pas cu moda. Deco Center pune accent totodată și pe continuitatea produselor oferite, devenind astfel parteneri de încredere pe termen lung pentru toți colaboratorii săi.

Mai multe detalii accesând pagina web: www.decocenter.ro

 

Logo-Unitrans_209px

Unitrans_descr

Unitrans Logistics este firma de transport din Mendola Group cu o experiență de peste 10 ani pe piața transporturilor de mărfuri în regim intern și internațional, pentru care satisfacția clienților și a angajaților este obiectivul cel mai de preț.

Oferă clienților soluții optime de transport de o calitate superioară rezultate din vasta experiență a echipei, a profesionalismului şi flexibilității acesteia față de schimbările de pe piață, precum și datorată unui management de nivel înalt.
Principalul obiectiv al firmei este soluționarea deplină a cerințelor clienților, având în vedere asigurarea celui mai bun raport calitate-preț, precum și continua adaptare la cele mai noi solicitări de pe piață. Este lucrul după care ne conducem întreaga activitate, lucrul care ne motivează să oferim soluții de logistică și de transport marfă la cel mai înalt standard, pentru satisfacerea exigențelor clienților.
Valorile promovate, profesionalismul echipei, experiență acumulată și parteneriatele consolidate în timp pe piața transporturilor rutiere, sunt garanții care permit companiei Unitrans Logistics să asigure clienților că marfa trimisă va ajunge la timp și în deplină siguranță la destinație.

Mai multe detalii accesând pagina web: www.unitrans.ro

 

Logo-ProInvest_209px

Proinvest Real Estate

Pro Invest Parc Logistic este una dintre firmele din Mendola Group care se ocupă din anul 2006 de investițiile imobiliare, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii.
Parcul logistic este situat în Apahida, str. Libertății, nr. 21 și acoperă o suprafață de peste 41.000 mp, cu acces din D.N. E576.
Firma dispune de cca. 8.000 mp. de spații de depozitare și birouri, peste 9.000 mp. de platforme și căi de acces betonate iar la finalizarea proiectului de construcție de hale industriale, suprafețele de depozitare și birouri vor ajunge la cca. 11.000 mp.

Logo-Unimode_209px

Unimode SRL este una dintre firmele din Mendola Group care se ocupă din anul 1991 de investițiile imobiliare, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii.

Parcul logistic este situat în Vlaha, str. Principală, nr. 22 și acoperă o suprafață de peste 25.000 mp, la 8 km de drumul europen E60 și la 18 km de Cluj-Napoca (aflat aproape de autostrada A3, porțiunea Turda – Gilău).
Firma dispune de cca. 6.000 mp. de spații de depozitare și birouri, peste 6.000 mp. de platforme și căi de acces betonate.

 Unimode_descr