Rólunk

Különleges eseteben szoktuk mondani: olyan, mint a mesében. Valójában itt más összehasonlítást kell használnunk. Egyenlőségjelet helyezve a mese világa és az üzleti világ közé, úgy gondoljuk, hogy ebben az esetben is ugyanaz érvényes, mint az életben: sem több, sem kevesebb, sem másképp.

Nézzük az egyént: önmagában gyengébb, mint egy közösség. Viszont ha egy, számára reprezentatív közösséghez csatlakozik, az egyén megerősödik.

Ez jellemző az üzleti világra is.

 Az egyénnek a közösséghez való csatlakozása az egyedüli win-win szituáció: úgy a közösség mint az egyén megerősödik és mindketten nyertesek lesznek. Alkalmazzuk az egyén és közösség közti viszonyt az üzleti életre: az új egyenlet két összetevője, az egyéni vállalkozás és a cég-család is hasonlóképp működik. Röviden: vállalkozásod erős lesz, ha egy erős csoporttal működsz együtt.

Miért érdemes a Mendola Grouppal partnerségre lépni? Mert egy teljes körű vállalkozás: a lakástextil- és dekorációs termékek üzleti tevékenysége mellett úgy logisztikai mint ingatlanfejlesztési megoldásokat is kínál; mert egy cég-családról van szó, egy széles termékpalettával rendelkező beszállítóról, egy megbízható, szolid üzleti partnerről.