Erő

Erős vagy, amikor tudod, hogy ki vagy; amikor tudod az ötleteidet értékesíteni; amikor alternatívákat tudsz kínálni.

Ez jellemző az üzleti világra is.

Mendola Pro. Decocenter. Unitrans. Pro Invest. Unimode.

Mindezek együtt a Mendola Group. 11 saját márka a dekoráció- és lakástextil üzletágban, melyeket kifogástalan minőségű termékek erősítenek meg; Saját üzlethálózat – 10 üzlettel –  Nobila Casa néven,-  lefedve az ország jelentős részét; nagybani értékesítés, az ország minden részében és a szomszédos országokban is; saját logisztika; ingatlan fejlesztések; valamint  más üzleti ágakban is életképes megoldások.

Mendola Pro. Decocenter. Unitrans. Pro Invest. Unimode.

Együtt a Mendola Group. Egy teljeskörű vállalkozás. A Mendola Pro és a Deco Center a textília- és belső dekorációs üzletágban 11 eredeti márka tulajdonosa, melyeket kiemelkedő minőség jellemez, és amelyek elérhetők az ország teljes területén, illetve egy dedikált kolozsvári bemutatóteremben is.

A szállítmányozást saját logisztikai hálózat biztosítja, az Unitrans által. A csoport az elmúlt években az ingatlanfejlesztési üzletágban is kifejlődött a Pro Invest és az Unimode által, melyek valós megoldásokat kínálnak az ingatlanok terén.

Mindezek a tulajdonságok, a Mendola Group nyelvén szólva, erős identitást, értékes és értékesíthető elképzeléseket és vállalható alternatívákat jelentenek. Röviden: erőt.